Termín akce: 6.-8.9.2024

Kamarád mě požádal, abych napsal pár vět k motorkářskému srazu, který jsem organizoval.

Vzpomněl jsem si na známého herce Vladimíra Menšíka, který se kdysi rozhodl sepsat své paměti. Sedl si, vzal tužku a papír a povídá: “Hergot, vždyť já si nic nepamatuju.” Tak nějak jsem se tradičně cítil i já.

Nicméně vzpomínky začaly postupně naskakovat a postupně se mi vybavily vaše tváře při příjezdu na sraz, plné očekávání věcí budoucích. Také si postupně vzpomínám na spoustu veselí, legrace, dobrého jídla a hlavně parádních hippie kostýmů.

Jak pravil další klasik (tuším Šebyn), byla to taková XJR klasika, “Chlastalo se a žralo.” Tentokrát jsme to ale posunuli o úroveň výš, protože proběhla degustační soutěž vzorků, které jste přivezli z vlastní produkce. Podle ohlasů to bylo super, a já děkuji všem, kteří se zapojili.

Plavba na lodi prý také dopadla skvěle, dokonce se tam objevilo několik malých kapitánů a kapitánek.

Sobotu mi jinak někdo z paměti vymazal, ale podle toho, jak spokojeně jste vypadali v neděli před odjezdem, soudím, že to bylo fajn.

Díky patří personálu Pohody – Dalibor a jeho banda jsou prostě sázka na jistotu a kvalitu. Velké díky patří také mé ženě Filoméně a Mrožovi!

Často jsme diskutovali o tom, zda jsme tam byli potřetí nebo počtvrté. (Bylo to počtvrté – viz Naše akce). Každopádně, pokud to zopakujeme – a já věřím, že ano – rád si to budu pamatovat. A když ne… Hlavně, že jsme tam byli spolu. 😉

Bando, buďme v Pohodě a happy.

Love and peace. ☮

Simír

Náča
Author: Náča

XJRide to live